Національний веб-проєкт ємних й захопливих історій під будь-який настрій.
День у день черговий випуск: факти з життя зірок і легенд спорту, рецепти, прикмети та повір'я, країни та міста, наука, лайфхаки, кіноманія, астрологічні огляди й понад 50 категорій.
Чимало історій — це одна хвилина — і ви в курсі, без розтягнутості, природною рідною мовою.
«Hot Visti» збірка резонансних тем
-
KartaLerty
Платформа karta.te.ua — це створений українською мовою новинний сайт, пов’язаний із Тернопільщиною
На ресурсі karta.te.ua виходять статті з різних розділів: культура та мистецтво, визначні люди, історія краю, здоров'я, приготування страв, обряди, країни світу та мандрівки. Статті охоплюють як регіональні, так і всеукраїнські і світові теми — біографії, поточні події, інструкції з приготування, путівники тощо
-
Zodchaneme
Зодчий – це вітчизняний онлайн-журнал про будівельну справу, відновлення та матеріали для будівництва
Основна ідея:
Подається як журнал без рекламних нашарувань — матеріали розбирають тему до суті: з чого зроблено, яке обґрунтування і які ризики.
Працює з 2019 року, у доробку понад 140 статей, п'ятдесят дві категорії, нові матеріали з'являються раз на тиждень.
Про що пишуть:
основа, покрівельні системи, будівельні конструкції, інтер'єрний дизайн, водопостачання, опалення, електрообладнання, підлогові покриття, благоустрій ділянки, допоміжні будівлі, оздоблення стін, техніка для будівництва.
Стиль сайту виконане у стилістиці технічного креслення / технічної документації: «аркуші», «масштаб», «лог змін» із версіями публікацій — нестандартний дизайнерський хід для контент-проєкту.
Свіжі матеріали:
Ламінат: технічні параметри проти естетики
Фундамент: що перевірити до заливки бетону
Покрівля: як обрати покриття під клімат ділянки
«Опалення дровами: автономне тепло для будинку».
Подається як журнал без рекламних нашарувань — матеріали розбирають тему до суті: з чого зроблено, яке обґрунтування і які ризики.
Працює з 2019 року, у доробку понад 140 статей, п'ятдесят дві категорії, нові матеріали з'являються раз на тиждень.
Про що пишуть:
основа, покрівельні системи, будівельні конструкції, інтер'єрний дизайн, водопостачання, опалення, електрообладнання, підлогові покриття, благоустрій ділянки, допоміжні будівлі, оздоблення стін, техніка для будівництва.
Стиль сайту виконане у стилістиці технічного креслення / технічної документації: «аркуші», «масштаб», «лог змін» із версіями публікацій — нестандартний дизайнерський хід для контент-проєкту.
Свіжі матеріали:
Ламінат: технічні параметри проти естетики
Фундамент: що перевірити до заливки бетону
Покрівля: як обрати покриття під клімат ділянки
«Опалення дровами: автономне тепло для будинку».
Північний азимут — являє собою корисний ресурс про теми побут, здоров'я та самопочуття і особистості
Ресурс pivnichnyiazymut.space — український онлайн-видання з достовірними рекомендаціями на щоденні запитання.
На порталі викладають тексти про кулінарію, здоров'я, дачу, техніку, догляд за собою, ментальне здоров'я і історії видатних людей. Серед тем — терміни зберігання продуктів, оформлення лікарняних, обрізання винограду, косметичні процедури, поради при емоційному вигоранні. Без води — виключно точні і корисні рекомендації.
Корисний майданчик для людей, які шукають прості поради на домашні й нагальні проблеми.
На порталі викладають тексти про кулінарію, здоров'я, дачу, техніку, догляд за собою, ментальне здоров'я і історії видатних людей. Серед тем — терміни зберігання продуктів, оформлення лікарняних, обрізання винограду, косметичні процедури, поради при емоційному вигоранні. Без води — виключно точні і корисні рекомендації.
Корисний майданчик для людей, які шукають прості поради на домашні й нагальні проблеми.